La falla Josep Pau d’Alzira, celebrà la seua tradicional Festa Zero

El passat divendres 5 de juny, la Falla Av. Josep Pau celebrà a la Sala La Masía d’Alzira, la seua tradicional Festa Zero de començament d’exercici. Aquest any la temàtica de la festa era: “Hawai”. I com cada exercici hi hagué premi a la Millor Taula Decorada i molta festa.

Prèviament al sopar, al voltant de les 21:00 h, el President i la Delegació de Monuments, signaren els respectius contractes amb els artistes. Aquest any, el monument gran estarà a càrrec de Juanjo Salom, artista reconegut en aquest gremi per col•laborar i pintar per a molts altres companys, i que enguany fa el salt a la Segona Secció amb una falla que duu per lema: “Les bogeries de l’amor”.

D’altra banda, un any més, la Falla infantil de l’Av. Josep Pau estarà a càrrec de l’artista carcaixentí Enrique Oliver. El lema de la falla és: “Silenci. Comença la funció” i està relacionada amb una de les activitats que més triomfs ha donat a la Falla Av. Josep Pau, el teatre. Amb aquest monument, la comissió competirà enguany en Segona secció.

La comissió comptà amb la presència dels Presidents: Víctor Villalba pare i Víctor Villalba fill, les Falleres Majors 2015: Laura Carrascosa i Alba Botija; així com amb les properes Falleres Majors 2016: Marga Pau i Irene Oliver. També els visità l’actual Xaranga de la falla, El Pito del Sereno. I sobretot comptaren amb l’actuació en directe de la seua anterior Xaranga, Els Borts, que amb aquest acte s’acomiadà de la comissió, fent ball fins la matinada. A continuació la vetlada fou amenitzada per la Discomòbil Templo dels germans Martí.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Comencen l’exercici amb força!

Delegació de Premsa de la Falla Av. Josep Pau

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari