La Fira de Falles torna a Sueca

Sueca, 06/03/2018.Com en els últims anys, la Fira de Falles torna a Sueca. Les atraccions, ubicades en el recinte firal de l’avinguda Mestre Serrano, estaran instal·lades fins al 2 d’abril. La iniciativa impulsada per l’Ajuntament a través de les regidories de Comerç i Festes, creix any rere any. Enguany, des del consistori han volgut ampliar l’aposta i han sumat les complicitats de la Junta Local Fallera i l’Associació de Serveis i Comerç, Arrima’t.

“Ens hem unit perquè els fallers i els ciutadans puguen gaudir de la fira d’atraccions i es beneficien d’uns preus especials per ser clients del comerç de proximitat, com és el nostre comerç local”, ha manifestat el regidor responsable, Pau Roselló. La fira compta amb una vintena d’atraccions per a totes les edats. Hi ha zona infantil amb jocs adequats per als xiquets, així com els típiques parades de cotó de sucre, xurreria i hamburgueseria.

La Fira de Falles oferirà importants avantatges i novetats. La programació especial s’iniciarà el dimarts 13 amb una proposta dolça, el Dia del Cotó de Sucre, amb unitats gratis per als 200 primers. Com no podia ser d’una altra manera, tindrà descomptes especials el Dia Faller, per a tota la xicalla fallera, el dijous dia 15; i el diumenge 25, xocolatada gratis també per als primers 200 que s’acosten a la fira. A més a més, l’1 i el 2 d’abril celebraran el Dia de l’Euro en totes les parades de la fira. I només per comprar als comerços de Sueca, els clients poden beneficiar-se d’una oferta 2×1 en les pujades a les atraccions.

La fira estarà oberta tots els dies, entre setmana, de 18:00 a 22:00 hores, i els cap de setmana, des de les 18:00 a les 23:00 hores.

Deixa el teu comentari