La Fundació per a persones amb malaltia mental de Sueca celebra la fase final de la seua lliga de futbol

         LligaLa Fundació de la Comunitat Valenciana Santos Andrés, Santiago y Miguel per a persones amb malaltia mental va celebrar ahir, en les instal·lacions del Pavelló Cobert, la fase final de la lliga regular de futbol FUNSASM, que organitzen des de fa sis anys “amb l’objectiu de sensibilitzar i lluitar contra l’estigma de les persones amb malaltia mental, i fomentar que els nostres usuaris desenvolupen hàbits de vida saludable en entorns normalitzats”, assenyalen des de la Fundació. A causa de l’augment en el nombre de participants, enguany han sigut 20 centres de tota la província de València, es va decidir en esta edició desenvolupar la lliga en dos seus diferents, Sueca i Paterna. Ahir es van enfrontar els equips vencedors d’ambdós lligues resultant el guanyador absolut l’equip del centre Museu, de València.

            A l’acte de lliurament de trofeus va assistir l’alcalde de Sueca en funcions, Salvador Campillo; la regidora d’Esports en funcions, Teresa Ribes; i la regidora d’Acció Social en funcions, Pilar Moncho. Així mateix, com a invitat especial, va acudir l’exjugador del València CF, Ricardo Penella Arias, qui va atraure l’atenció de tots els participants. La lliga promoguda des de la Fundació ha aconseguit consolidar-se al llarg d’estos anys i comptar amb una grandíssima acceptació per part dels centres participants, que està previst augmenten en la pròxima edició.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari