La JLF de Sueca entrega els premis del concurs de playbacks i dels campionats d’esports i jocs de taula

concurs 1Sueca, 06/02/2017.El Casal Multiusos de Sueca ha acollit este diumenge la gala d’entrega dels premis de la Junta Local Fallera de Sueca. Un gran nombre de públic faller es tornava a concentrar al casal, tots expectants per conéixer els guardonats en el concurs de playbacks i els campionats d’esports i jocs de taula.

El primer tinent d’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Pau Roselló; i el regidor de Cultura i Esport, Vicent Baldoví junt amb el president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis i la Fallera Major de Sueca, Maria Viñoles, acompanyada de la seua Cort d’Honor, van estar els encarregats de lliurar els premis que el jurat ha concedit en les diferents categories.

Pel que fa a la mostra de playbacks, el jurat va atorgar el primer premi a la Falla Verge de Sales, el segon a la Falla Xúquer i el tercer i quart premi, a la Falla del Mercat i Falla Avinguda d’Espanya, respectivament.

Per la seua part, en el concurs de playbacks infantil, els premis recaigueren, i per este ordre, en les falles Verge de Sales, Xúquer, el Mercat i Tro i Flama. En quant al concurs de playbacks d’adults, el primer premi va anar cap a la Falla Verge de Sales, el segon per a la Falla el Mercat, el tercer per a la Falla Avinguda d’Espanya i el quart premi per a la Falla Sucro.

Els guanyadors del playback infantil en categoria de solistes, han sigut, en primer lloc, la Falla del Mercat, els segon premi per a la Falla Avinguda 18 de Juliol i en tercera posició, la Falla Sol i Tarongers. I per finalitzar en el concurs de playbacks, els guanyadors en la categoria de solistes adults, els premis recaigueren en la Falla Ronda País Valencià, Falla Xúquer i Falla del Mercat, respectivament.

Per altra banda, també es van lliurar els trofeus dels campionats de jocs de taula en el quals els resultats van ser el següents: Truc, primer classificat, Falla Materal, segon Falla Bernat Aliño, tercer Falla Sucro i quart classificat Falla Che Collons. En Dòmino, primer premi per a la Falla Che Collons, segon, Falla Bernat Aliño, tercer premi per a la Falla Verge de Sales i el quart per a Falla Sol i Tarongers.  Parxís, primer premi Fall Cervantes, segon premi Poble Vell, tercer Falla Tro i Flama i quart premi, Sol i tarongers.

Tot seguit es van lliurar els trofeus dels campionats esportius. En esta categoria els guanyadors van ser: en basquet masculí 1r Avinguda Espanya, 2n Sucro, 3r Che Collons i 4t Bernat Aliño. En basquet femení, 1r Portal, 2n Sucro, 3r Avinguda 18 de Juliol, 4t Avinguda d’Espanya. En futbet masculí, 1r Che Collons, 2n Xúquer, 3r Avinguda 18 de Juliol i 4t Portal. En futbet femení, 1r Poble Vell, 2n Xúquer, 3r Portal i 4t Bernat Aliño. En Futbet infantil, 1r Sucro, 2n Tro i Flama i 3r Portal.  En Frontó, 1r Ronda del País Valencià, 2n Sucro, 3r Ronda del País Valencià i 4t Materal. En Pàdel, 1r Che Collons, 2n Mercat, 3r Mercat i 4t Sucro i en Raspall, 1r Sucro, 2n Mercat, 3r Avinguda d’Espanya i 4t Sucro.

El president de la Junta Local Fallera de Sueca, Vicent Llopis i el primer tinent d’alcalde Salvador Campillo, van aprofitar les seues intervencions per felicitar als guardonats i per reconéixer també l’esforç de tots els que han participat i s’han implicat en l’organització, tant del concurs com dels campionats.

Deixa el teu comentari