La plaça del Carbó d’Alzira es tinta de morat per la igualtat real

Associacions, sindicats i veïns, en general, s’han concentrat a les portes de la casa consistorial.

Les portes dels Ajuntaments han sigut punt de concentració per a les dones i els homes que han volgut sumar-se a la vaga convocada per a aquest 8 de març, Dia Internacional pels Drets de les Dones.

Les associacions d’Alzira, entre elles, el Grup de Debat per la Igualtat, han participat de la concentració per reivindicar una igualtat real entre homes i dones a tots els àmbits.

El manifest de CCOO i UGT ha recordat amb xifres les desigualtats entre homes i dones en l’àmbit laboral. La bretxa salarial de l’Estat Espanyol es situa en un 23,25%, això vol dir, una mitjana de 6000€ anuals menys per una treballadora que desenvolupa una feina d’igual valor que un home.

Les regidores de l’Ajuntament i l’alcalde d’Alzira han llegit la moció aprovada pels grups polítics en el passat ple amb motiu del dia 8 de març, en la qual donen suport a la vaga i a les reivindicacions que han mogut la seua convocatòria.

Segons han explicat, l’Ajuntament treballa en l’elaboració del Pla d’Igualtat i amb diferents accions que busquen que aquesta siga efectiva en la societat.

Deixa el teu comentari