La Pobla Llarga inicia obres d’adequació al Monterrey, l’auditori Vicent Andrés Estelles i al Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament de la Pobla ha adjudicat l’obra corresponent a l’anualitat de la subvenció del Monterrey 2017 per 75.000€ i decideix invertir el PPOS 2017, amb una quantia de 98.797,79€, en millorar les instal·lacions de l’Auditori Vicent Andrés Estelles.

5 de desembre de 2017

Ja han començat les obres corresponent a l’anualitat de la subvenció del Monterrey 2017 de 75.000 €. Es tracta d’una obra per adequar la part davantera del Cine Monterrey, amb dues plantes, per a convertir-ho en dues grans sales per albergar el futur museu La Pobla 700. Es realitzaran les tasques de paviment del sòl, instal·lació del sostre, el sistema elèctric, els serveis, la climatització, preinstal·lació de l’ascensor i tots els accessos per a persones amb mobilitat reduïda.

A més, en breu s’iniciaran les obres per a remodelar i adequar un dels espais més emblemàtics de la població, l’Auditori Vicent Andrés Estelles. L’obrà consistirà, sempre respectant el seu aspecte original, en adequar les grades per a que siguen més amples i còmodes, augmentar la capacitat, renovar paviment, construir un xicotet magatzem-vestidor en la part posterior, instal·lar un tancat per tot el perímetre i la presinstal·lació d’uns urinaris. Podrem dur endavant aquest projecte gràcies a la subvenció del PPOS 2017, amb una quantia de 98.797,79 €.

Per últim, pròximament es posarà en marxa l’obra d’adequació del Poliesportiu Municipal, on es duran a terme diverses actuacions: es pavimentarà el pàrquing i és remodelarà l’accés de l’actual entrada, es farà un carril bici i de vianants que connectarà el nou pàrquing amb la rampa de l’antic camp de gespa natural. A més, al nou pàrquing se’l dotarà de més places d’aparcaments, il·luminació i arbres, ja que el que és pretén es que aquesta nova entrada siga la principal, deixant l’actual com a secundària.

 “L’actual govern ha treballat molt dur per fer efectiva la finalització de les obres del Monterrey i intentarem dur a terme el projecte dins de les possibilitats que ens proporcionen les anualitats de la subvenció. En referència a l’Auditori Vicent Andrés Estelles, creguem que és la millor actuació que podíem realitzar amb aquesta subvenció, ja que al llarg de l’any es realitzen diversos actes en aquest espai i la remodelació ajudarà a fomentar el seu ús entre veïns i associacions, com a conseqüència de les comoditats que proporcionarà el projecte. Per últim, amb l’obra del Poliesportiu el que pretenem es millorar la seguretat per als vianants i ciclistes, ja que gran part dels usuaris d’aquestes instal·lacions són xiquets, i evitar els problemes d’aparcaments” comenta el Regidor d’Urbanisme, Vicent Furió

Deixa el teu comentari