La Regidoria d’Educació posa en marxa, un curs més, el servei de Ludoteca Municipal

ajuntament-de-sueca2 Sueca,31 d’Agost 2015.Un curs més la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa el servei de Ludoteca Municipal dirigida als xiquets i xiquetes d’Infantil i primer cicle de Primària, de 3 a 8 anys. Tindran prioritat a l’hora d’accedir al servei els xiquets els pares dels quals estiguen treballant, havent d’acreditar-ho documentalment a través de certificat d’empresa, nòmina actual o qualsevol altre document que acredite la situació laboral. En el cas d’empat a punts, s’acceptaran les sol·licituds per orde de presentació. A més, per a una millor i més justa prestació del servei, tots els dies es realitzarà un control de l’assistència dels usuaris a la Ludoteca, considerant que es renuncia a la plaça si el menor no acudix durant més de deu dies hàbils sense justificar la no assistència. “Un any més, volem oferir este servei especialment a aquelles famílies els pares de les quals treballen per a facilitar una major conciliació de la vida laboral i familiar”, ha explicat el regidor d’Educació, Vicent Baldoví.

            La Ludoteca començarà el seu servei el dia 10 de setembre, i l’horari serà de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores. S’establiran dos torns amb 45 places ambdós: – dilluns, dimecres i divendres; i – dimarts i dijous. El preu de la matrícula per a un torn serà de 70 euros i de 100 euros si es trien els dos torns.La inscripció es realitzarà els dies divendres 4 i dilluns 7, de 17 a 20 hores, i el dimecres 9, de 17 a 18 hores, en l’edifici de la Ludoteca.El pagament es realitzarà, a partir del 9 de setembre, mitjançant el document d’autoliquidacions que es troba en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca, una vegada l’interessat comprove que se li ha assignat plaça en el llistat d’admesos que es farà públic el mateix dia 9, a les 20 hores, en la porta de la Ludoteca.

 Per a accedir al document d’autoliquidacions, s’haurà d’entrar en www.sueca.es: Tràmits i Serveis, Autoliquidacions, Taxa sobre activitats culturals i Obrir formulari. Una vegada obert el formulari s’haurà de posar, obligatòriament per a poder generar el document, el NIF (del pare, mare, xiquet o xiqueta) i els cognoms i nom del xiquet o xiqueta. En l’apartat Dada Específica cal posar el número 14, i en Total Liquidació, l’import que corresponga segons es matricule el menor en un o dos torns.Una vegada emplenat, s’haurà d’anar baix de tot del document i punxar en  “generar document a imprimir”. Es recorda també que perquè el document siga correcte han d’eixir tres còpies amb codi de barres.

El pagament es pot realitzar en qualsevol de les entitats indicades en els fulls d’autoliquidació. Una vegada pagat i segellat pel banc, s’haurà de portar un dels fulls segellats a la Ludoteca.

 

 

 

 

Deixa el teu comentari