La Ruta de la Salut 2017 realitza més de 1.000 proves en les seues dues primeres setmanes

Més de 200 persones de diferents municipis de l’interior es beneficien d’aquesta iniciativa de la Diputació, que aquesta setmana visita Alginet, Rafelbunyol, Alberic, Benigànim i El Palomar

23/setembre/2017. Més de dues-centes persones de diferents municipis de l’interior s’han beneficiat de la Ruta de la Salut de la Diputació de València durant les dues primeres setmanes des del començament del programa en la present edició, en les quals els professionals sanitaris han realitzat més de 1.000 proves, una iniciativa que aquesta setmana visita Alginet, Rafelbunyol, Alberic, Benigànim i El Palomar.

Aquest programa incideix en la prevenció de la salut entre la població de diferents municipis de la Comunitat Valenciana on els habitants són en la seua majoria persones majors. La Ruta ofereix als veïns la possibilitat de realitzar-se en les estacions de risc diferents proves cardiovasculars, de salut respiratòria, reumatologia, rehabilitació i nutrició.

Les proves inclouen presa de tensió arterial, determinació de la glucèmia, electrocardiogrames, espirometries, densidometries i l’índex de massa corporal, entre unes altres. A més de les proves, s’imparteixen xarrades sobre diferents aspectes saludables i sobre les patologies més comuns entre la població.

Es tracta de presentacions disteses en les quals els assistents tenen l’oportunitat d’adquirir majors coneixements sobre la seua salut i consultar tots els seus dubtes als professionals sanitaris de l’Hospital General de València. Així, la Ruta compleix amb un de les seues principals finalitats: promocionar hàbits de vida saludables i conscienciar a la població de la importància de realitzar-se revisions mèdiques mèdiques.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari