Arriba la segona edició del Menut!!! Festival a l’Alcúdia

Aquest cap de setmana, 15, 16 i 17 de desembre, l’Alcúdia s’ompli de teatre i música per a tota la família gràcies al Menut!!! Festival. Una segona edició que ve carregada de moltes novetats com ho són el taller per a pares i mares Cal jugar amb els infants, que tindrà lloc el dissabte de matí a la Casa de la Cultura i estarà impartit per Paco Paricio (Titiriteros de Binefar), i la cercavila Menut cabut, el dissabte de vesprada,on, segons Dani Miquel, director d’aquest projecte, “tot aquell que tinga un cap gros, l’ha de traure a passejar”.

Però, a més, enguany hi haurà tres espectacles en diferents escenaris de la localitat: Dins de la panxa del llop de la Companyia de Paper, el divendres al Saló Artístic, Petiteses de Rodamons Teatre, el dissabte a la Casa de la Cultura, i Una cançoneta i mo n’anem de Trobadorets, el diumenge a la Plaça Tirant lo Blanc. Per altra banda, 40 menuts artistes de Matissos Aula Suziki i Art Espai de Música interpretar amb els seus violins peces de diferents estils musicals el dissabte de vesprada, després de Petiteses, a la Casa de la Cultura

A poc a poc, amb diferents propostes, aquest festival va consolidant-se amb l’objectiu de gaudir i compartir les activitats amb la família. I és que, per a Dani Miquel, precisament allò important del Menut!!! Festivalés això, que gaudisca tota la família: “aquest festival va nàixer amb la necessitat d’enriquir la programació cultural familiar al País Valencià i, al mateix temps, animar als professionals a treballar per a les famílies”.

Deixa el teu comentari