La Societat Unió Musical d’Alberic presenta a la seua nova Musa

Alberic, 2 de novembre de 2017.El Teatre Liceu d’Alberic viurà aquest cap de setmana una altra especial jornada de presentació. Després de l’emotiu i multitudinari acte de proclamació de la primera fallera major local de la història, la Societat Unió Musical d’Alberic iniciarà la celebració de la festivitat de Santa Cecilia amb la presentació de la seua Musa de la Música per al present curs, que recaurà en Elisa Bisbal González. La representant serà homenatjada a partir de les 19:30 hores del dissabte, amb la presència en el teatre dels dirigents de la banda musical i també de l’ajuntament.

A més, Bisbal estarà acompanyada per la seua Cort d’Honor, composada enguany per Belén Cabrera Cupeiro, Ana Mompó Alonso, Victoria Muñoz Zaragozá, Elena Sánchez García, Marina Sánchez Martí i Alicia Sanchis Gil. La banda ha preparat un complet llibre en el qual s’arrepleguen els millors moments viscuts aquest curs. I és que la Societat Unió Musical d’Alberic celebra un magnífic any gràcies a la seua victòria en la 131ª edició del Certamen Internacional de Bandes de València, un dels concursos més prestigiosos del món de la música. La banda riberenca es va emportar el triomf en la Secció d’Honor. En el Palau de la Música de València va obtenir un total de 371,5 punts per part del jurat i es va situar per davant de la Banda Simfònica Círculo Cristiano de Torrent, que va finalitzar segona amb 331,5 punts.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari