La tamborada de la Setmana Santa d’Alzira afronta la recta final per tal de ser declarada Patrimoni Immaterial Cultural de la Humanitat per la Unesco

Alzira, 31 de gener de 2018.- El president de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa, Vicent Fábregues, s’ha reunit amb Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, continuant la ronda de reunions que s’està portant avant amb les distintes entitats festives de la ciutat d’Alzira.

La reunió ha servit per parlar de tots i cadascun dels actes que conformen l’agenda de la Junta. Una agenda plena d’esdeveniments, entre els quals cal destacar: el sopar de confraternitat, que se celebrarà el dia 2 de març; l’assistència a l’Encontre Nacional de Tambors a la localitat murciana de Mula els dies 9, 10 i 11 de març; la tamborada local que tindrà lloc el dissabre 14 d’abril; així com l’acte que reunirà, el 28 d’abril a la nostra ciutat, les dèsset poblacions que formen el Consorci del Tambor per tal de realitzar un acte en conjunt que faça visible la candidatura de les diverses tamborades a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

Isabel Aguilar ha apuntat al president de la Junta la possibilitat de realitzar algun esdeveniment que reforce la candidatura de la tamborada d’Alzira de cara al mes de novembre, quan es coneixerà el veredicte. La tamborada alzirenya és l’única de la província de València que opta a ser Patrimoni de la Humanitat.

“La perfecta sintonia amb el president de la Junta de Germandats i Confraries, Vicent Fábregues, facilita molt poder dur avant tot tipus d’enteniments per tal de seguir donant la rellevància que mereix la nostra Setmana Santa, declarada des de març de 1988 Festa d’Interés Turístic Nacional”.

Deixa el teu comentari