La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, visita les falles d’Alzira

En la seua visita ha destacat l’esforç de les falles d’aquest municipi en el foment de la igualtat i la sostenibilitat de la festa.

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha compartit la jornada d’aquest divendres amb els fallers i les falleres d’Alzira, la segona ciutat més important, després de València, quant a l’organització d’aquesta celebració.

Durant la seua visita, la vicepresidenta ha destacat, entre altres, el paper de les 35 comissions d’Alzira que, des de fa més d’un segle, mantenen la tradició.

A més ha advocat per treballar conjuntament per la igualtat i la sostenibilitat de la festa.

En aquesta visita pels diferents monuments de la ciutat, Amigó ha estat acompanyada per l’alcalde Diego Gómez i diversos membres de la corporació municipal i representants de la festa fallera local.

Per la seua part, Gómez, ha destacat Alzira com a segona potència fallera.

Maria Josep Amigó i la resta de representants municipals i de la festa local han iniciat, des de la Plaça Major, un itinerari per algunes de les comissions falleres de la ciutat.

Posteriorment s’han desplaçat fins a l’Avinguda dels Sants Patrons, on han pogut conéixer la campanya de Promoció del valencià de l’Ajuntament d’Alzira: ‘Encés per tu, encesa per tu’. En ella, la vicepresidenta ha passat pel photocol amb la resta d’acompanyants.

Per acabar, ha gaudit de la quarta mascletà, que en aquest dia 16 de març ha estat a càrrec de la pirotècnia Reyes Martí

Deixa el teu comentari