L’ajuntament contracta 21 persones més en el segon pla d’ocupació municipal de 2016

cursos221 persones comencen a treballar esta setmana als diversos serveis de l’Ajuntament de Carlet a través del Pla d’Ocupació Municipal (POM) que ha promogut l’ajuntament per fomentar l’ocupació en l’àmbit local. Es tracta del segon pla aprovat en 2016, destinat a persones desocupades pertanyents a aquells col·lectius més desfavorits i que més pateixen la falta d’ocupació. En la selecció de les persones s’han tingut en compte els ingressos i les càrregues familiars i sobretot s’ha premiat amb més puntuació les persones amb grau de discapacitats, les dones, els majors de 45 anys i menors de 25 i ser un parat de llarga durada.

En este segon pla s’han contractat 21 persones, entre elles set peons d’obra, dos oficials d’obra, quatre auxiliars administratius, quatre conserges i quatre netejadores. Estes contractacions tenen una durada de tres mesos i una jornada laboral de 25 hores setmanals, amb elles l’Ajuntament millorarà alguns serveis municipals i es permetrà ampliar l’horari d’obertura del Poliesportiu municipal, es reforçarà el servei de la Biblioteca municipal i es mantindrà un horari continu de neteja en els edificis municipals. D’altra banda, els peons i oficials d’obra emprendran durant estos tres mesos la rehabilitació d’unes instal·lacions municipals.

L’Ajuntament de Carlet ha destinat al voltant de 70.000 euros per a finançar este projecte, fons que se sumen als 62.000 € del primer pla d’ocupació municipal que es va posar en marxa en el mes d’agost i amb el qual es contractaren 19 persones.

Deixa el teu comentari