L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ ROMANDRÀ OBERT PER VACANCES

Algemesí, 04-08-2015.L’Alcaldessa, Marta Trenzano, delega l’alcaldia en el Primer Tinent d’Alcalde, Pere Blanco, els quinze dies que tindrà de descans. L’activitat del consistori no es detindrà així com tampoc l’atenció als ciutadans. Avui dimarts 4 d’agost s’ha signat el decret mitjançant el qual es delega l’alcaldia del dia 10 al 25 d’agost.

Transcorreguts dos mesos des de la presa de possessió veient la situació real d’expedients, estat d’execució del pressupost, comptes, temes per resoldre i assumptes conflictius, i tenint en compte el dur mes de setembre que s’aveïna, amb l’obertura del curs escolar, amb l’inici de l’elaboració dels pressupostos per a 2016 i amb les festes de la Mare de Déu de la Salut i la Setmana de Bous, a més d’altres reptes polítics, Trenzano i Blanco han acordat aquesta delegació de funcions.

En paraules de Trenzano, “durant aquests quasi dos mesos que estic al capdavant del Consistori hem marcat les línies de treball que volíem avantposant sempre els interessos dels ciutadans més desfavorits i accentuant la nostra acció en la millora dels serveis públics”.

A més, com a regidora de Festes i Educació Trenzano ha assegurat que “tot està llest per al mes gran d’Algemesí. Ja hem deixat preparades les Festes de la Mare de Déu i la Setmana de Bous. També hem aconseguit ser la seu de la pròxima Trobada d’Escoles en Valencià i hem tancat amb èxit el curs escolar 2014-2015. Un dels grans projectes que queden pendents per al pròxim any i que no ha pogut realitzar-se aquest estiu per no quedar pressupost, és el banc de llibres municipal en el qual treballarem des de l’inici d’aquest curs elaborant un pressupost que consigne una partida destinada a açò”.

Per a l’Alcaldessa, “és una satisfacció treballar en pro de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i, tenint en compte que aquest ha sigut un any intens amb la celebració de les eleccions, la campanya electoral i l’aterratge en el govern local, considere necessari fer una pausa per a reposar energies i tornar a la fi d’agost en òptimes condicions per a afrontar el pròxim curs polític que es presenta apassionant”.

Trenzano ha conclòs que “deixe l’Alcaldia en les millors mans. La meua confiança en el Sr. Blanco és total i absoluta. L’activitat no cessa, l’atenció ciutadana, tampoc. Personalment estaré en contacte permanent amb l’Ajuntament i, en cas de qualsevol necessitat, en menys d’una hora, estaré de tornada a Algemesí”.

Deixa el teu comentari