L’Ajuntament d’Almussafes obri el tercer pàrquing públic gratuït de l’any 2016

A la nova zona d’estacionament entre els carrers Pinar i El Cano i l’ampliació de l’aparcament de Lira Almussafense, se suma ara el de la zona de la Constitució

 El solar té una superfície de 154 metres quadrats i capacitat per a deu vehicles

Almussafes, a 16 de desembre del 2016. Davant de la creixent demanda de places d’estacionament, principalment en aquelles zones del nucli urbà que disposen d’una major quantitat de blocs d’edificacions, l’executiu local continua treballant per oferir una superfície major destinada a l’aparcament públic i gratuït. Precisament, fa uns pocs dies ha procedit a l’obertura al públic d’un nou solar, amb accés des del carrer limítrof al parc de la Constitució, que brinda altres 154 metres quadrats d’espai d’estacionament gratuït als veïns d’este sector de la localitat.

parquing1L’Ajuntament d’Almussafes continua apostant per l’ampliació dels espais d’aparcament públics i gratuïts en les àrees urbanes que compten amb una major densitat de població.

L’última de les iniciatives empreses en este sentit per part de la Regidoria d’Urbanisme ha sigut el condicionament d’un nou pàrquing en la zona de la Constitució, un sector que aglutina bona part dels blocs d’edificacions de la localitat. De fet, este nou pàrquing gratuït d’Almussafes, el tercer habilitat durant l’any 2016, es troba obert el públic des de fa uns pocs dies.

Amb una superfície de 154 metres quadrats, la nova zona oferix una desena de places d’estacionament. Les obres desenrotllades durant les últimes setmanes per part dels operaris de l’ajuntament han consistit en el desbrossament, així com la neteja, refinat i compactat de la base existent en el solar. També s’ha completat la reparació de la vorera, la senyalització dels accessos i el tanca de tot l’espai per a protegir la seguretat de les vivendes limítrofs front a possibles intrusions des de l’interior del pàrquing.

El passat mes de març, des del consistori municipal es va procedir a l’ampliació de la zona d’aparcament públic gratuït, amb accessos des del carrer Sant Cristòfol i Lira Almussafense, que en l’actualitat compta amb una superfície d’aproximadament 4.000 metres quadrats.

Així mateix, a mitjan present any es va inaugurar una nova àrea d’aparcament de 1.653 metres quadrats, amb entrada des dels carrers Pineda i El Cano, fruit així mateix d’un conveni d’arrendament subscrit entre el propi ajuntament i el propietari de la finca privada.

L’Ajuntament d’Almussafes continua d’esta manera amb la tendència d’oferir aparcament en superfície gratuït amb el sistema iniciat en 2009 que, segons l’edil d’Urbanisme, Andrés López, “té un doble objectiu. D’una banda, facilitar l’estacionament dels ciutadans en llocs pròxims a les seues vivendes, i per l’altre mantindre en les millors condicions de salubritat les finques urbanes sense edificar situades en la localitat”.

Així mateix, avança Andrés López, “ja tenim localitzades noves ubicacions tant dins del nucli urbà com en l’àrea industrial que pròximament es van a convertir en nous aparcaments públics gratuïts”.

Deixa el teu comentari