L’Ajuntament d’Almussafes rehabilita el cementeri municipal

La dependència estrena nova imatge per a la celebració de la Festa de Tots Sants

Almussafes, a 31 d’octubre de 2017. Els veïns i veïnes d’Almussafes que demà dimecres 1 de novembre, Dia de Tots Sants, visiten el cementeri municipal d’Almussafes es trobaran amb una imatge renovada del mateix.

L’ajuntament ha conclòs els treballs de rehabilitació d’esta dependència pública, un projecte amb el qual l’executiu ha incidit en la millora integral no sols del seu accés sinó també de tot el seu entorn.

La intervenció executada ha consistit en l’ampliació de l’entrada del cementeri, així com en la renovació del sòl i de les voreres interiors i exteriors de la instal•lació municipal. La col•locació de marbre en el hall d’accés, la instal•lació de bancs i la mà de pintura que se li ha aplicat tant a la fatxada com a les parets laterals i a les diferents portes d’accés al recinte han completat el projecte de renovació de la infraestructura.

La regidora delegada del Cementeri, Paqui Oliver, es mostra satisfeta amb el resultat dels treballs empresos, que també han suposat la neteja dels arbres que taponaven visualment l’entrada.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari