L’Ajuntament d’Almussafes reunix a 84 esportistes d’elit en la seua VIII Gala Jove de l’Esport

El consistori rendix homenatge als atletes menors de 16 anys de la localitat

 Diferents actuacions esportives i de dansa ambienten l’acte oficial, celebrat en la sala d’actes del Centre Cultural

 Almussafes, a 25 de juny del 2016. Ahir divendres dia 24 de juliol, la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes va acollir la gran festa de l’esport jove de la localitat. Centenars d’esportistes, equips tècnics i juntes directives dels diferents clubs assistiren a l’octava edició De Gala Jove de l’Esport, cita oficial organitzada des del consistori municipal, a través del seu Consell Municipal d’Esports.

Durant l’acte públic, presidit de nou per l’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, es va reconéixer oficialment a un total de 84 jóvens esportistes de la localitat, menors de 16 anys, que han destacat pels seus èxits durant la passada temporada.

A les 18.30 hores, l’edil d’Esports, Pau Bosch, va procedir a l’obertura oficial de l’acte esportiu d’homenatge a les jóvens promeses de la localitat, destacant la gran pedrera de jóvens esportistes existents en un poble de tan sols 8.900 habitants, “pedrera que s’alimenta de les diferents entitats esportives que volcà els seus esforços cada any per fer molt més grans i potents les seues escoles”.

El pati de butaques va reunir familiars, amics i companys esportistes, els que van viure en primera persona el desenrotllament de la gala homenatge a un total de 84 jóvens promeses de l’esport de la localitat. Tots ells han aconseguit copar bona part dels podis provincials i autonòmics, i inclús d’àmbit nacional. Els homenatjats van rebre els corresponents diplomes i detalls commemoratius de la mà del president de la corporació i del regidor d’Esports, a més de pel propi president de cada un dels clubs representats.

Els primers a pujar a l’escenari van ser els quinze jugadors de l’equip prebenjamí del Club de Básket Almussafes, jugadors que amb perseverança i esforç han completat una fantàstica temporada. A continuació, van rebre el corresponent reconeixement els 13 jugadors de l’equip Querubí de l’Almussafes Club de Futbol, actuals campions de la lliga..

Les gimnastes Lucía Gil, Ana Zaragoza, Jessica Carmona, Claudia Beltrán, Beatriz Baldoví, Inés Merino, Greta Toledano, Neus Saiz, Natalia Dóna Silva, Ainhoa Cañibano, Arianna Luz, Ainhoa Hurtado, Marta Palyudezhyshyn, Elena Cerezuela, Natalia Canosa, Carmen Sebastiá, Pau Ribes, Lorena Canosa, Estela González, Patricia Pérez, Clara Martínez, Mireia Simon, Valeria Trijueque, Ainoa Vila, Nuria Moncho, Paula Martínez, Elisa Martí, Aina Vela i Irene Moncho han omplit de trofeus al Club de Gimnàstica Rítmica local durant la present temporada.

Van rebre, així mateix, l’homenatge públic del Consell Municipal d’Esports els arquers del Club de Tir amb Arc Local María Gómez, Ferrán Rodrigo, Yolanda Lucha, Beatriz Polo, Emilio Lucha i María Miralles, en la Lliga Nacional que s’està disputant durant este cap de setmana a Madrid, així com l’aleví Edgar Ferris i el cadet, Raúl Miralles.

El recentment creat Club de golf va estar representat per l’esportista Ana Sòria i un total de cinc alumnes de l’Escola de Tenis del Club van ser els protagonistes en esta disciplina esportiva. En el seu segon any en funcionament, el Club Yoko-Kan ha obtingut grans resultats, per la qual cosa els esportistes Frank Núñez, Damian Asins, Nerea  Beltrán, Guillermo Campos, Marcos Beltrán i David Climent van pujar a l’escenari en la gala de reconeixements oficials.

Per la seua banda, el club de Pilota Valenciana va estar representat pels jóvens pilotaris Pablo Barberá, David Alemany i Carlos Gómez, integrants de l’equip aleví.

Amb posterioritat, van rebre el corresponent homenatge diferents esportistes naturals d’Almussafes que militen en clubs forans. De fet, es convertiren en  protagonistes les gimnastes Ruth Rodríguez i Teresa Garulo, així com el corredor Aaron Polanco i el ciclista Ángel Albuixech. Tots ells van tancar el quadro d’honor de la gala, amb la que es va clausurar el programa d’activitats del Mes de l’Esport d’Almussafes d’enguany 2016.

Com cada any, diferents exhibicions, en les que van participar les gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes, els grups de funky i Xiquirritme del pavelló Poliesportiu i el grup de dansa urbana Sweet Evolution van servir per a amenitzar una gala que va clausurar oficiament la màxima autoritat municipal, qui es va comprometre a continuar brindant la màxima col·laboració a les escoles esportives locals.

Deixa el teu comentari