L’Ajuntament d’Altea visita l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA a Alzira

Alzira, 9 de novembre de 2017. L’Ajuntament d’Alzira i el d’Altea han mantingut hui una reunió de treball amb la directora general de Treball i Formació del SERVEF, Rocío Briones, per a traslladar-li diverses demandes des de l’àmbit municipal. L’Oficina de Projectes Europeus de les dues ciutats han demanat que es puga arbitrar per part de la Generalitat Valenciana mitjançant els Fons Socials Europeus un programa de mobilitat europea des dels ajuntaments, per tal de millorar la formació i les pràctiques en altres països i que permeten a persones aturades poder insertar-se laboralment.

Segons ha manifestat Ivan Martínez, regidor de l’àrea en l’Ajuntament d’Alzira: “l’Ajuntament d’Alzira ha posat en marxa, durant 2016 i 2017, 20 beques de mobilitat europea amb recursos propis, que ha permés que persones aturades de la nostra ciutat puguen ampliar la seua formació i adquirir pràctiques en empreses i institucions d’altres estats europeus. Ha tingut un èxit d’inserció laboral del 57%, de persones que després han trobat una ocupació. Des de l’Ajuntament hem traslladat aquesta experiència al SERVEF i la Generalitat Valenciana així com a altres entitats locals.”

Posteriorment, una delegació de l’Ajuntament d’Altea, amb tècnics i el regidor de Recursos Humans d’Altea, Pere Lloret, ha visitat les instal•lacions d’IDEA i l’Ajuntament d’Alzira, i han estat rebuts per l’alcalde, Diego Gómez, i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, la directora de l’Agència Municipal, Carmen Herrero, i tècnics del departament.

Deixa el teu comentari