L’Ajuntament d’Alzira agraïx el seu treball als 35 joves de “La Dipu et Beca 2018”

Este matí s’ha celebrat al saló de plens de l’Ajuntament d’Alzira un acte d’agraïment als 35 becaris i becàries del programa “La Dipu et Beca 2018”.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, així com els tutors dels diferents departaments on han portat a terme la seua tasca, han acompanyat els joves en este acte on s’ha projectat un vídeo del treball. L’alcalde ha estat l’encarregat de lliurar-los un certificat del seu treball i dirigir-se de nou als joves, com ja ho va fer el passat mes de juliol per tal de donar-los la benvinguda.

Enguany, han disfrutat d’esta beca 35 beneficiaris/àries (un més que l’any passat), cosa que ha permés que estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, hagen realitzat pràctiques formatives remunerades en els distints departaments municipals al llarg dels mesos de juliol i agost amb una dedicació de 20 hores setmanals, un total de 172 hores.

Gómez ha destacat: “Estes beques són molt importants per una doble vesant, d’una banda vos permeten desenvolupar-vos com a professionals en situacions reals i posar en pràctica els coneixements que treballeu a classe, i d’altra a nosaltres ens enriquix com a administració pública tindre la visió de gent jove, d’alzirenys i alzirenyes amb coneixements renovats que aporten nous punts de vista als diferents departaments”.

A més Gómez ha manifestat “Volem agrair la vostra dedicació al llarg d’estos mesos d’estiu i esperem que l’experiència haja afavorit la vostra trajectòria professional. Ens encantaria poder tornar a coincidir amb vosaltres i amb la vostra creativitat, i professionalitat en properes convocatòries”

Respecte a les dades econòmiques, l’Ajuntament compta amb una subvenció del 80 % (27.200 €) de la Diputació de València, una aportació municipal del 20 %, (6.800 €) i de la Seguretat Social (2.691 €).

Distribució becaris 2018
Els joves han treballat amb les indicacions d’un tutor que ha dirigit la seua tasca al llarg de l’estiu. Entre altres, els becaris han format part de:
Departament de l’Arxiu: 2 persones
Departament de Serveis Socials: 3 persones
Departament de Festes: 2 persones
Departament d’Organització i Funció Pública: 2 persones
Departament d’Esports: 3 persones
Departament de Sanitat: 2 persones
Departament d’Informàtica: 1 persona
Departament del MUMA: 3 persones
Departament de Serveis Públics: 1 persona
Departament del SERVAL: 2 persones
Departament de Medi Ambient: 1 persona
Departament de Recaptació: 1 persona
Departament de Comunicació: 1 persona
Departament d’Alzira Ràdio: 1 persona
Departament de la Biblioteca: 2 persones
Departament del CIJ: 1 persona
Departament del PROP: 1 persona
Departament d’IDEA: 6 persones

Deixa el teu comentari