L’Ajuntament d’Alzira aposta per un disseny que recolze la sostenibilitat en les rotondes de la ciutat

Alzira 27 de febrer de 2018 – L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Gestió Urbanística, està posant les mesures oportunes per adaptar el disseny d’algunes rotondes i mitjanes del municipi per a millorar, no sols la seua imatge sinó també el seu manteniment.
Fernando Pascual, responsable de l’Àrea de Gestió Urbanística, vol que la nostra ciutat camine cap a una jardineria sostenible, compatible amb el clima de la zona i optimitzada al màxim, amb l’objectiu d’estalviar aigua, recursos humans i materials.

Estes rotondes adaptades al nou model tenen un 90 per cent menys d’extensió de reg, la qual cosa suposa un estalvi considerable d’aigua potable i, en conseqüència, una disminució en la despesa econòmica destinada a este manteniment. Els objectius de sostenibilitat impliquen el disseny d’una jardineria de baix consum d’aigua.

Segons assegura Pascual, “en el nou disseny de la jardineria de les rotondes i les mitjanes s’ha optat per la creació d’un mosaic format per encoixinats i terrencs de distints colors i textures. Integrats en esta base s’han plantat exemplars arboris i arbustius, seleccionats tant pels seus valors ornamentals i paisatgístics com per l’escassa exigència de manteniment”.

Deixa el teu comentari