L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Patrimoni Cultural realitza una edició d’imans amb motius de l’exposició Memòria de la modernitat

Alzira, 6 de febrer de 2018.- La Regidoria de Patrimoni Cultural ha confeccionat quatre imans, amb la reproducció d’imatges dels quadres de la Diputació exposats al MUMA, amb motiu de la mostra “Memòria de la modernitat”, que va ser inaugurada pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez, el passat 2 de novembre, i que es podrà visitar fins el 4 de març.

L’edició del imans, amb una tirada de 200 exemplars de cada una de les quatre imatges escollides, té com a finalitat que els visitants que ho desitgen puguen adquirir-los com a elements recordatoris de la visita, per a la decoració o simplement com a peça de col•leccionisme, així com per a obsequiar.

Dites representacions estan sent molt apreciades pels visitants: “El Tribunal de les Aigües”, de Bernardo Ferrandiz; “El rey Don Jaime entrega la espada a su hijo”, d’Ignacio Pinazo; i el “Xiquet de la bola” i el “Crit del Palleter”, de Joaquin Sorolla.

Miguel Angel Gil de Digital Flash, ha sigut l’encarregat de la confecció dels imans utilitzant la tècnica de sublimació.

Es poden adquirir al MUMA al preu de quatre per peça.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, animà a totes i tots els que encara no han visitat l’exposició a fer-ho, ja que estem a tant sols un mes de que es clausure.

Deixa el teu comentari