L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat aquest matí el Pla de Foment d’Ocupació 2017: “Fem Treball, Fem Alzira”

Alzira 5 de juliol del 2017. Aquest matí s’ha iniciat a les instal•lacions d’IDEA el Pla de Foment d’Ocupació 2017: “Fem Treball, Fem Alzira” amb l’objectiu de contribuir al fet que les persones aturades, o amb especials dificultats d’ocupació, i professionals del sector de la construcció, entre 30 i 45 anys i els majors de 45 anys, puguen accedir a un lloc de treball temporal en l’Administració local. En aquesta edició s’han beneficiat a 10 persones amb contractes de 6 mesos.

Segons Ivan Martínez: “El pla d’ocupació “Fem Treball, Fem Alzira” incideix en l’aspecte social considerant la situació socioeconòmica de les famílies, tenint en compte el nombre de membres desocupats en la unitat familiar, a més, els llocs de treball oferts pertanyen tots al sector de la construcció, un dels més castigats en els últims anys. Per això el principal objectiu d’aquest pla de foment d’ocupació serà contribuir al fet que les persones aturades, o amb especials dificultats d’ocupació, professionals del sector de la construcció, puguen accedir a un lloc de treball, alhora que contribuirà a la millora en l’accessibilitat en el casc urbà d’Alzira, guals per als vianants, ampliació de voreres i repavimentació de voreres.”

Aquest Pla d’ocupació s’emmarca dins dels objectius que des de l’Ajuntament i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus han marcat com a prioritaris en l’Estratègia de Desenvolupament Sostenible i Integrat de (DUSI) contribuint a la millora en l’accessibilitat en el casc urbà d’Alzira, guals per als vianants, ampliació de voreres i repavimentació de voreres.
Recordem que aquesta mesura s’uneix a altres iniciatives locals que pretenen reforçar l’economia com els programes d’ajudes municipals, “Programa EMPRÉN. Ajuda a la Creació d’empresa a Alzira” i “Programa FORMAPLUS. Ajuda a la inserció laboral a Alzira” o les mesures i programes per a pal•liar la desocupació juvenil, com són el Pla d’Ocupació Juvenil Qualificats i el Pla d’Ocupació Juvenil. Formació+Treball.

Deixa el teu comentari