L’Ajuntament d’Alzira impulsa la campanya JO RECICLE per tal de propiciar l’arreplegada de vidre estes Falles

Alzira, 2 de març de 2018.- L’Ajuntament d’Alzira impulsa, des de les regidories de Gestió Urbanística i Festes, una iniciativa a què s’ha adherit la Junta Local Fallera, així com les trenta-cinc comissions de la nostra ciutat. La campanya té com a finalitat fomentar el reciclatge dels envasos de vidre durant el dies de falles.

Es desenrotllarà entre el 10 i el 19 de març i es dividix en dos vessants: d’una banda s’han distribuït poals amb rodes als casals fallers d’Alzira; per l’altra s’han instal·lat diversos contenidors als voltants de cada un dels casals fallers personalitzats amb el logotip de cada comissió.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha assenyalat que “Es vol conscienciar sobre la importància de separar selectivament el vidre durant tot l’any, encara que en este cas es partirà des del context de les festes falleres, ja que al llarg d’estes festes es generen molts residus que cal reciclar”.

Tant Fernando Pascual i Isabel Aguilar, regidors de Gestió Urbanística i Festes, com el president de la Junta Local Fallera d’Alzira, Jaume Bohigues, coincidixen a l’hora d’assenyalar com d’important és implicar-se en la separació dels diferents tipus d’elements que es tiren al poal de fem, la qual cosa ens ajuda a preservar el medi ambient.

Segons Pascual, “amb un gest tan senzill com el de separar el vidre usat per a depositar-lo després als contenidors es reduïx el consum d’energia, s’estalvien matèries primeres, hi ha menys abocadors i es reduïx la contaminació de l’aire”.

Per la seua banda, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, considera importantíssim realitzar este tipus d’iniciatives, “ja que en dies en què es genera tant de residu és una ocasió magnífica per tal d’agafar consciència de la necessitat de reciclar, només així aconseguirem transmetre a les generacions futures un entorn net i mediambientalment en condicions òptimes”.

Des d’ambdós regidories com des de Junta Local Fallera s’anima a tot el col·lectiu faller a participar en esta campanya de reciclatge.

 

Deixa el teu comentari