L’Ajuntament d’Alzira oferirà 20 beques MOS

L’Ajuntament d’Alzira ha subscrit un conveni d´ adhesió amb la Fundació Esplai per al desenrotllament de Programes de noves tecnologies de la RED CONECTA. Aquesta nova iniciativa comportarà la posada en marxa de 20 beques MOS amb el qual es pretén millorar el currículum de joves entre 16 i 30 anys mitjançant l’acreditació de les seues competències digitals amb la certificació internacional MOS (Microsoft Office Specialist).

Beca.MOS començarà en Alzira a partir de setembre de 2015, i les beques permetran obtindre la certificació MOS. Per a obtindre-la se prepararà als joves per a la prova on-line que han de superar amb varies sessions formatives sobre els continguts de la prova. Aquest programa es realitzarà en IDEA, on les persones interessades han de contactar per més informació.
Per a Ivan Martínez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica: “Per mitjà d’aquest acord el projecte becarà a 20 joves per l’obtenció d’un certificat MOS (Microsoft Office Specialized), que són certificats internacionals, amb una gran demanda d’una de les ferramentes d’ofimàtica més importants a dia de hui i que es realitzaran al departament d’IDEA. Malgrat totes les dificultats de falta de pressupostos amb què ens hem trobat, l’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, passarà de 5 cursos de formació fins ara a 8 més a partir del pròxim mes de setembre, als quals hem d’afegir aquestes beques MOS.”
Segons Martínez: “Això no obstant, lamentem la falta de col•laboració del govern de la Generalitat anterior, que encara té parades la formació en software i programari lliure, que ha estat sol•licitat des del departament d’IDEA”

Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Deixa el teu comentari