L’Ajuntament d’Alzira rep una subvenció de 23.200 euros de Conselleria per a la realització de dos cursos

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports ha aprovat a l’Ajuntament d’Alzira les ajudes per als programes formatius de qualificació bàsica, tal com ha posat de manifest José Grau, regidor d’Educació de la nostra ciutat.

Estes ajudes serviran per a impartir a vint i set alumnes dos activitats: peluqueria i jardineria. Un total de quinze alumnes es beneficiaran del curs de servicis auxiliars de peluqueria, que s’impartirà en el Centre de Participació Ciutadana, a l’Alquerieta; pel que fa al segon dels cursos es durà a terme en l’Institut Rei En Jaume i s’impartirà a un total de dotze alumnes. Amb estos cursos es contractaran a 4 professors.

Per a la primera fase d’estos cursos, de l’1 de setembre al 31 de desembre de 2015, l’Ajuntament rebrà una subvenció de 11.600 euros per programa, sumant un total de 23.200 euros.

Estos cursos van dirigits a alumnat d’edats compreses entre 16 i els 21 anys i que no hagen obtingut el títol de Gradual en Educació Secundària Obligatòria. En el cas de jardineria va dirigit a alumnes amb necessitats educatives especials, amb certificat de discapacitat.
El curs començarà l’11 de setembre i finalitzarà el 17 de juny de 2016.

Alzira, 31 de juliol de 2015

Deixa el teu comentari