L’Ajuntament de ‪Benifaió inicia els treballs de control de plagues

El passat 5 de juny va començar a Benifaió la campanya central de tractament del clavegueram municipal contra la panderola i les rates, que serà intensiva i ininterrompuda durant 6 jornades, i cobrirà tot el clavegueram públic municipal (nucli urbà, urbanització Pla de les Clotxes i polígons industrials) i on s’inclourà el tractament dels contenidors de fem soterrats.

fumigación alcantarilladosTotes les actuacions estan sent supervisades pel departament de medi ambient a través d’un sistema informàtic de gestió web on-line i comunicació en temps real.

Cal informar que el passat 20 de maig es va formalitzar el contracte del servei de control integrat de plagues urbanes mitjançant tècniques de Desinfecció, Desinsectació i Desratització (DDD) en el clavegueram municipal i edificis municipals.

L’objecte del servei que està duent-se a terme estos dies “és el de reduir fins a nivell acceptable la presència d’aquells organismes que de forma cíclica fan la seua aparició deteriorant la qualitat de vida dels ciutadans, en especial panderoles i rates” assenyalen des del departament de medi ambient.

Entre les novetats del nou contracte es troben:
– El control de les poblacions del mosquit tigre i la mosca negra, considerats vectors de malalties i l’eliminació dels punts de cria coneguts amb el tractament dels imbornals i altres focus potencials.
– El servei d’atenció ciutadana de les reclamacions en la matèria a través de la plataforma web.
– La utilització de pintures insecticides per al tractament de panderoles en zones crítiques del clavegueram.
– La desodorització del perímetre del mercat municipal en els mesos més calorosos i de major activitat

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari