L’Ajuntament de la Pobla Llarga a donat treball a 65 desocupats en 2016

Un total de 92.003,19 € s’han invertit, diners de subvencions de la Generalitat Valenciana, de la Diputació de València i del propi Ajuntament.

27 de gener de 2017: L’Ajuntament de la Pobla Llarga, ha contractat a un total de 65 persones desocupades gràcies a l’obtenció de 92.003,19 euros en subvencions de la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, de la Diputació de València i d’una aportació pressupostària que ha fet el propi Ajuntament.

Els programes han sigut:

– el Salari Jove (programa de foment d’ocupació per a contractar joves desocupats menors de 30 anys) amb un total de 20.063,19 euros i s’ha empleat a una administrativa i a un informàtic per a 6 mesos;

– l’EMCORP, mitjançant el qual es contracten persones desocupades per a la realització d’obres o serveis d’interès general. Amb este programa s’ha rebut una subvenció de 15.000 euros i  s’han contractat a 5 persones com a peons de neteja per a 3 mesos;

– aquest estiu l’Ajuntament va rebre del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) 40.519 euros per a pal·liar l’atur agrari i es van contractar a 38 persones desocupades durant l’època estival, juliol agost i setembre per a netejar camins i moltes altres tasques.

– també de la Diputació de València, del programa la Dipu et Beca, es va  rebre 3.200 euros per a joves estudiants, i es van contractar 6 becaris, durant el mesos de juliol i agost, destinats en oficines municipals i en l’escola d’estiu.

– l’Ajuntament també va aportar 11.237 euros consignats al Pressupost del 2016 per a un pla d’ocupació, contractant-se a 11 persones desocupades del municipi per a manteniment i neteja durant 1 mes.

Al llarg del 2016 s’han contractar com a reforç de personal de les diferents borses de l’Ajuntament a un auxiliar d’ajuda a domicili per a substitució per vacances, a 3 monitors per a l’escola d’estiu i 3 per a l’escola de Nadal, a 9 persones de la borsa de la neteja per a netejar edificis municipals, a 2 socorristes i a 2 taquillers per a la piscina municipal. Segons l’Alcaldessa Neus Garrigues: “estem satisfets per posar en marxa tots i cadascú dels programes i plans però som conscients que encara queda molt que fer i lluitar. Mentre hi haja una sola persona en l’atur a la Pobla voldrà dir que encara tenim feina que fer”.

A més s’ha aprovat a la Pobla Llarga dos nous programes de la Diputació, una beca per a joves postgraduats de 6.000 euros per a poder contractar a un jove menor de 35 anys amb estudis en Ciències de la Informació i el Pla d’Ocupació 2016 que ens corresponen 7.222 euros per a contractar a dos desocupats més, persones que entraran ja a treballar en breu.

 

Deixa el teu comentari