“L’Ajuntament de Sueca avança l’horari d’exàmens després de la petició de Joves Socialistes”

instància-biblio (1)L’Ajuntament de Sueca ha acceptat la petició que vam fer des de Joves Socialistes per a què l’horari especial d’exàmens començara a partir del 15 de desembre, tres setmanes abans de les proves, i no el mateix dia.

Els dies i els horaris seran: del 15 al 19 desembre, i els dies 22 i 23, serà de 9 a 14 hores i de 16 a 22 hores. El dissabte 20, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i el diumenge 21, de 9 a 14 hores. El divendres 26, la Biblioteca obrirà de 9 a 14 hores; i el dilluns 29 i dimarts 30, de 9 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores.

Benjamí Mompó, Secretari General de Joves Socialistes Sueca, ha afirmat que “hem sabut aquesta notícia mitjançant un comunicat de premsa de l’Ajuntament que han publicat a la web del consistori. No comprenem perquè quan fem peticions a l’Ajuntament no se’ns respon mai i ens n’hem d’assabentar per la premsa o altres mitjans.”

No obstant això, ens congratulem de què se’ns haja acceptat aquesta proposta que és bona per al conjunt d’estudiants del nostre municipi. Mompó, ha afegit que “des de Joves Socialistes seguirem treballant com hem fet des del primer dia amb la intenció de millorar el benestar de la nostra joventut.”

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari