L’Ajuntament de l’Alcúdia concedeix 36 beques formatives aquest estiu

Aquest any es duplica l’oferta formativa respecte a l’estiu anterior amb la incorporació de 18 places noves

A les 18 beques del programa “La Dipu et beca 2017”, l’Ajuntament aporta altres 18 beques que dupliquen l’oferta de la Diputació. Amb eixe objectiu l’Ajuntament de l’Alcúdia, incorporà una partida de 9.000 euros en el pressupost d’aquest any.

Les beques atorgades tindran una duració d’un mes, juliol o agost, amb un import de 500 euros cadascuna, realitzant-se aquesta formació durant 4 hores diàries. Del total de places, 22 es desenvoluparan en juliol i 14 en agost.

Aquestes beques tenen com a finalitat la formació de l’estudiantat en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació.

Una altra novetat és que, per primera vegada, s’han previst places per a totes les titulacions de grau, amb la qual cosa podran optar l’estudiantat universitari de qualsevol carrera.

Per activitats i d’acord amb la seua titulació, 3 persones becades exerciran la formació a l’Escola Infantil, 6 a l’Escola d’Estiu, 4 a Serveis Socials, 2 a l’Oficina Tècnica, 2 a Comunicació, 4 a la Biblioteca, 2 a Medi Ambient, 1 a Turisme, 1 a Informàtica i 11 a distintes Oficines Municipals com Policia, Secretaria, Registre, ADL o Tresoreria.

Deixa el teu comentari