L’Ajuntament presenta la nova marca comercial de Sueca

nit_compresSueca, 14/09/2016.L’Ajuntament de Sueca ha presentat este dimecres, davant dels mitjans de comunicació, la nova marca de comerç local. La Regidoria de Comerç i Mercats ha impulsat la creació d’una nova marca pròpia pel comerç de la ciutat, amb l’objectiu de dinamitzar i apropar el comerç als ciutadans i afavorir també alhora un creixement equilibrat del teixit comercial del municipi.

Esta nova marca és la representació gràfica del nou projecte de la Regidoria de Comerç que aposta per replantejar el model de comerç local i revitalitzar el seu teixit comercial. Segons ha explicat el regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló, la nova imatge s’inspira en el mateix nom de la ciutat. El disseny representa una mà i una ansa d’una bossa o una cistella, aprofitant la forma arrodonida de la “S” de Sueca, de tal manera que no es concreta el producte, i pot significar per tant, qualsevol dels productes que els ciutadans poden adquirir als establiments de la localitat, tot sota el lema Sueca, el teu comerç.

La nova imatge fa al•lusió directament a l’acció física d’endur-se el producte, però també a la vessant emocional d’adquirir la compra amb goig. “Es tracta de crear sinergies entre els mateixos comerciants i entre el comerç i els ciutadans“ ha apuntat el titular de l’àrea de Comerç.

Roselló ha assenyalat també que el nou projecte de l’àrea de Comerç busca potenciar fonamentalment tres eixos prioritaris: aglutinar el comerç local al voltant d’una marca turística-comercial potent, potenciar i donar a conéixer la qualificació artesanal dels negocis del municipi com ara organitzant fires i altres iniciatives i crear accions i material per promocionar el comerç local i dinamitzar les vendes impulsant promocions i descomptes, rellançant concursos i creant-ne de nous i treballant, entre d’altres, una guia comercial de la ciutat i un material publicitari uniforme.

Tony Landete, president d’Arrimat, l’Associació de Serveis i Comerços de Sueca, ha coincidit amb el regidor “el consistori i els comerciants busquem, amb esta nova marca, sumar i crear sinergies i consciència. Amb este lema, el teu comerç, es fa al•lusió directa al treball dels comerciants però també fem una crida als ciutadans, perquè volem que els nostres veïns puguen sentir-lo i fer-lo seu”.

Segona edició de la Nit de Compres i novena del Tasta la Plaça

Roselló i Landete han aprofitat l’ocasió per presentar algunes de les pròximes iniciatives programades amb la col•laboració del comerç local. El pròxim divendres, 16 de setembre, entre les 21:00 i la 01:00 h. tindrà lloc la Nit de Compres de Sueca. La iniciativa, que celebrarà enguany la seua segona edició, comptarà amb la participació de vora una desena d’establiments locals que ja han confirmat la seua adhesió. Així, participaran Monmama, Menuda Roba Mayoral, Druni, Més Guapa, Natura Aromes, Babysel, Salasons i Xarcu, Identité i Papereria Sueca.

La Nit de Compres és una oportunitat única per conéixer de manera distinta i relaxada el comerç de la localitat. Segons ha explicat Landete, els establiments preparen per a esta nit especial una infinitat d’activitats i promocions especials, com ara descomptes fins el 70%, liquidacions de productes de la temporada estival, tallers, photocalls, degustacions…

cartell-tasta-la-placa-2016-a3-01Pel que fa a la 9ª edició del Tasta La Plaça, la cita que s’ha convertit ja en un esdeveniment ineludible cada setembre a la capital riberenca i que tindrà lloc el pròxim dissabte 17 a partir de les 19:00 h., comptarà amb la participació dels establiments Carnisseria Celda, Fruïtes Miralles, Carnisseria Fina, Carnisseria Amadeo Serra, Torrons Bernabeu, Bar El Raconet, Bar La Plaça, Verduleria Katy, Forn del Crist, Forn La Masia i algun restaurant convidat. També enguany hi haurà una zona de jocs i animació infantil a la Placeta del Santíssim Crist.

Com sempre, els assistents podran degustar una variada selecció de productes autòctons elaborats artesanalment, i plats típics suecans i valencians, per un preu d’un euro el tiquet. Els tiquets podran adquirir-se la partir d’este dijous als establiments participants i també des d’este dijous i el mateix dia de l’esdeveniment a l’oficina de la Tourist Info de Sueca.

Ambdós esdeveniments, organitzats per Arrima’t, l’Associació de Serveis i Comerços de Sueca i per l’Associació de venedors del Mercat Central de Sueca, respectivament, compten amb la col•laboració del consistori.

Deixa el teu comentari