L’Ajuntament sol•licita a Iberdrola un protocol d’actuació davant situacions d’avaries elèctriques

 

Reunió amb IberdrolaCarlet (31-08-2015)Carlet estarà dins d’un sistema digitalitzat de detecció d’avaries

.- Després de diverses avaries a la xarxa elèctrica en una setmana a Carlet, l’alcaldessa  M. Josep Ortega s’ha reunit amb tècnics d’Iberdrola per tal de conèixer de primera mà quines han sigut les causes que han provocat deixar sense llum a varies zones del poble en un termini de temps tant curt.

L’alcaldessa ha aprofitat esta reunió per a sol·licitar a l’empresa que establisca un protocol d’actuació davant estes situacions, ja que el tall del subministrament elèctric prolongat pot produir danys molt greus, ja que hi ha persones malaltes que depenen d’aparells connectats a la llum per a sobreviure. Al respecte, l’alcaldessa ha indicat: ‘hem sol·licitat que es procedisca a realitzar un protocol d’actuació i que es restablisca el servici quant hi haja problemes el més aviat possible garantint la seguretat de les persones’.

Al mateix temps, Iberdrola va anunciar que Carlet serà un dels pobles pioners que entrarà a formar part d’un sistema digitalitzat de detecció d’avaries per control remot que indicarà el temps de reacció per tal de que els ciutadans puguen estar totalment informats.

 

 

Deixa el teu comentari