L’Ajuntament de Sueca i la Junta Local Fallera condemnen els actes vandàlics ocorreguts durant la Nit de la Cremà

La Policia Local de Sueca i una dotació de bombers de Cullera intervenen en la crema presumptament intencionada de dos contenidors de vidre

Sueca, 21/03/2018.El matí del 20 de març, Sueca amaneixia amb alguna cosa més que els monuments cremats. La Policia Local, bolcada eixa matinada en el dispositiu especial de la cremà, va haver de controlar dos focs més generats als contenidors de vidre ubicats en l’Avinguda de l’Arròs.

L’episodi, que es relaciona amb actes vandàlics, va fer necessària l’actuació dels efectius de bombers de Cullera, que van extingir les flames, mentre que els agents de la Policia Local de Sueca van haver d’acordonar un espai de seguretat i interrompre el trànsit rodat de la zona, atenent també a la proximitat de dos turismes a la zona del foc.

El consistori suecà condemna qualsevol mostra d’accions incíviques i lamenta que continuen donant-se este tipus de conductes, tot i les nombroses campanyes de conscienciació que s’impulsen des del mateix Ajuntament.

La regidora de Medi Ambient i Neteja Viària, Isabel Jiménez, ha mostrat la seua indignació pels fets. “Mai no ens podrem explicar este tipus de conductes contra serveis que afecten a tots els ciutadans” ha manifestat la titular de l’àrea i ha continuat “cal que aconseguim la màxima complicitat de la ciutadania perquè es denuncie la mínima expressió de violència urbana”.

El president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, també subscriu les paraules de Jiménez. “Des del col·lectiu faller ens sumem també a la denúncia dels fets ocorreguts. A més a més, este tipus d’actes, vinguen d’on vinguen, al si de les Falles, desprestigien l’excel·lència de la nostra festa que treballa per convertir-se cada dia en una celebració més sensible, respectuosa i sostenible” ha afegit Garrigós.

Precisament enguany, el consistori suecà, la Junta Local Fallera de Sueca i Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, havien posat en marxa una campanya per promocionar el reciclatge de botelles i envasos de vidre durant les festes.

Els operaris d’Ecovidrio recolliran este dimecres les restes de la crema dels contenidors.

Deixa el teu comentari