L’alcaldessa de Carlet rep a les gimnastes campiones autonòmiques i de lliga

Recepció gimnastesL’alcaldessa de Carlet, Mª Josep Ortega junt al regidor d’Esports, Ramón Boronat i altres edils de la Corporació municipal han rebut este matí a l’Ajuntament a les gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Carlet que han obtingut medalla al campionat autonòmic i a la lliga.

Han rebut a Júlia Escribá, campiona autonòmica de gimnàstica rítmica del trofeu federació, a les subcampiones Cora Serrano (aleví federació bàsic) i Noa Calonge (aleví federació mitjà) i a la tercera classificada Sarhay Navarro (benjamí federació bàsic).

També han assistit les campiones de lliga, Claudia (campiona de lliga en la classificació general. Minibenjamí Lliga 1), Sarhay (campiona de lliga en la classificació general. Benjamí Lliga 2), Marta (campiona de lliga en la classificació general. Infantil Lliga 2), Idaira (subcampiona de lliga en la classificació general. Prebenjamí Lliga 1), Natalia (tercera de lliga en la classificació general. Prebenjamí Lliga1) i Lara (campiona de Lliga en la classificació general. Prebenjamí Lliga1).

Este ha sigut el resultat d’un any ple de treball, sacrifici i moltes hores d’entrenament.

Peu

Deixa el teu comentari