L’Alcaldessa en reunís amb Pablo Seguí, Diputat de l’àrea de carreteres i infraestructures

la pobla llargaLa Pobla Llarga a 7 d´Octubre 2015.Des de 2008 que l’Ajuntament de la Pobla Llarga està esperant una subvenció de 166.410,12 euros

La construcció de l’accés per Alberic fins la rodona carrer 9 d’octubre realitzada abans de 2008 es tenia que pagar amb una subvenció de la Diputació però aquesta subvenció mai s’ha fet efectiva i hui ha estat l’Alcaldessa Neus Garrigues amb Pablo Seguí, Diputat de l’àrea de carreteres i infraestructures, per intentar que es faja efectiva.

L’anterior equip de govern no va pagar aquesta obra i hui tenim una sentència on condemna a l’Ajuntament a pagar l’obra més interessos, més de 220.000 euros.

“Poder cobrar aquesta subvenció ja, seria un revulsiu econòmic per a la Pobla Llarga importantíssim i vaig a tocar totes les portes de la Diputació necessàries fins que ens diguen alguna cosa ja” comenta l’Alcaldessa.

L’Alcaldessa ja s’ha desplaçat fins la Diputació en dos ocasions per a tractar aquest tema que es vital per a la Pobla Llarga.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari