L’Alcúdia commemora el dia de la Dona Treballadora

Els actes programats començaran el dilluns dia 6 i finalitzaran el dissabte 11 de març.

L’Ajuntament de l’Alcúdia commemora un any més el Dia de la Dona Treballadora. Des del dilluns 6 fins al dissabte dia 11 de març, l’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la regidoria d’Igualtat i la participació d’algunes associacions locals, ha organitzat una setmana en la qual s’han programat un munt d’actes on les protagonistes són les dones.

La setmana començarà la vesprada del dilluns, 6 de març, a la Casa de la Cultura, amb Dones en curt, la V Mostra de curts dirigits per dones. L’endemà, dimarts 7 de març, tindrà lloc Caminem per la Igualtat, el XIX Marató a peu organitzat per l’Associació de mestresses de casa i consumidores TYRIUS.

La vesprada del 8 de març, a la Casa de la Cultura, es rendirà un acte en homenatge a totes les dones que abandonaren i continuen abandonant el seu país per diferents circumstàncies, amb la projecció de Les Veus de vaivé. Dones i migració a l’Alcúdia, un documental de creació pròpia.

El dijous, 9 de març, tindrà lloc la xerrada La perpetuació del masclisme: ELS MICROMASCLISMES, amb María Sánchez, consultora en igualtat. El divendres, a les 22.30 a la Sala Ovidi Montllor de la Casa de la Cultura es farà la lectura dramatitzada, a càrrec de La Butaca, Dones com jo.

Per a finalitzar amb la setmana, els actes programats per al dissabte seran, d’una banda l’Esmorzar popular, organitzat perl’Associació de Dones de l’Alcúdia i, per altra, A mi no m’agraden les sabates de cristall, una activitat de contes coeducatius per a Infantil i Primària que tindrà lloc a la Biblioteca Pública Municipal.

Deixa el teu comentari