L’Alcúdia demana a Iberdrola que cessen els talls de llum

L’Ajuntament aprova per unanimitat exigir el correcte funcionament del subministrament elèctric pel que paguen els abonats

E71A3598 (2)L’Alcúdia, ve sofrint des de fa uns mesos continus talls en el subministrament elèctric sense previ avís. Encara que la majoria de vegades es tracta de talls de curta durada, hi ha d’altres que apleguen a prolongar-se durant varies hores, agafant totalment desprevinguts tant als usuaris particulars com a les empreses que tenen contractats els servicis d’aquesta companyia elèctrica.

A més, aquests talls han estat causant danys en els aparells i la maquinària connectada a la xarxa elèctrica. Es per aquests motius que, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia, es volen elevar les queixes, en nom de la ciutadania, a les empreses, administracions i organismes reguladors que es consideren oportuns.

L’Ajuntament serà l’encarregat de fer les gestions oportunes per a que el subministrament elèctric a l’Alcúdia siga un servei de qualitat i no es tornen a repetir aquestes situacions.

Es per això que, l’Ajuntament exigirà a les empreses de subministrament elèctric, especialment a Iberdrola, el correcte desenvolupament del servei pel qual paguen els abonats. A més de demanar a aquestes empreses, que en cas de tenir que fer talls en el subministrament, s’informe prèviament, bé als usuaris, o bé amb caràcter públic.

Al mateix temps l’Ajuntament ha posat en marxa un seguiment i recollida de reclamacions a través de l’Oficina Verda per centralitzar les queixes dels veïns i veïnes de l’Alcúdia.

Deixa el teu comentari