L’Alcúdia llança una campanya contra les actituds sexistes, homòfobes i racistes en festes.

“NO és NO. Per unes festes lliures d’actituds sexistes, homòfobes i racistes” pretén sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat en aquests tipus de comportaments.

L’Ajuntament de l’Alcúdia, per mig de la Regidoria d’Igualtat, inicia una campanya perquè tots i totes gaudisquen de les Festes Majors 2016 sense cap tipus d’actitud sexista, homòfoba ni racista.

NOésNOAmb el títol “NO és NO”, l’objectiu que es pretén és sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat a l’hora d’abordar aquests tipus de comportaments. Així, mitjançant frases com “Lligar no és assetjar”, “L’alcohol i la festa no són excusa” o “Si ho veus, no calles”, aquesta campanya va adreçada tant a qui pateix l’assetjament o qui el comet com a qui n’és testimoni. És per això que els telèfons de la Policia Local, Emergències i la Guàrdia Civil apareixen als cartells per tal de facilitar ajuda i denunciar en cas de sofrir o presenciar algun tipus d’agressió o assetjament.

Segons Anna Pérez, regidora d’Igualtat, “amb aquesta campanya volem transmetre el missatge de que mai hi ha excusa per a aquestes actituds i que tots i totes tenim dret a gaudir de les nostres festes en llibertat”.

Els cartells estaran col·locats en els punts de major activitat durant aquests dies com són els concerts o la Plaça Tirant lo Blanch, així com per diferents establiments de l’Alcúdia.

Deixa el teu comentari