L’alumnat de l’IES Els Évols de l’Alcúdia ja ha elaborat el seu dron social de la Fira Aèria

Fer fotografies i vídeos de manera immediata i desenvolupar habilitats periodístiques són alguns dels objectius del dron, al que han anomenat Pressdron.

El 19 de maig la Universitat de València acull la tercera edició de La Fira Aèria que, per primera vegada, se celebra en València, i en la que participaran els alumnes de l’IES Els Évols de l’Alcúdia.

Es tracta d’un projecte d’innovació educativa que compta amb el suport de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia. El projecte va arrancar a l’inici de curs i en ell, a més de l’institut alcudià, també participen instituts d’ensenyament de secundària d’altres 30 municipis de la Comunitat Valenciana i Murcia.

L’objectiu principal de la creació dels drons d’aquesta fira és dotar-los d’ús social. És per això que, el dron d’aquest centre educatiu al que han anomenat Pressdron, té com a finalitat fer fotografies i gravar vídeos del municipi des d’anglés dels que habitualment no es poden prendre. D’aquesta manera, poder aportar contingut gràfic per a utilitzar en la comunicació de les notícies de festes, actes lúdics, culturals, etc.

Els professors de l’IES Els Évols que es troben al capdavant d’aquest projecte són Mª Carmen Domínguez, Alex Andrés i Susana Alós, i l’alumnat que ha portat a terme la realització del drone ha estatSandra Carroza, Ruth Martínez, María Guillén, Barbara Barbarroja, Kristal Rondal, Carlos Martín, Didac Roig i Tino Azcárate.

Deixa el teu comentari