Lara Climent Cuevas ha sigut presentada com a Fallera Major Infantil de la Falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes

Lara va estar acompanyada en tot moment pel President Vicent Peñarrocha
Amb felicitat, nervis i molta emoció, Lara Climent ha sigut presentada com a Fallera Major Infantil de la Falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes.
l
Vicent Peñarrocha per tercer any consecutiu representa a la comissió, formada per al voltant de 70 fallers i falleres, com a President. Per a ell, un dels actes més importants, la presentació.

Moments abans, la comissió fallera, en cercavila i acompanyats per la banda de música, anaren fins a la casa de la Fallera Major Infantil on la van recollir tots els fallers per tal d’anar posteriorment al cau faller.

L’acte de presentació va començar amb la pujada de l’estendard de la comissió infantil i les presentadores de l’acte, cridaven a l’escenari al President, qui va imposar les bandes a totes les falleretes de la comissió infantil.

En acabar, es va demanar la presència a l’escenari de Lara, per presentar-la com a Fallera Major Infantil de l’exercici 2018.

El President, va fer entrega a la fallera major infantil d’un detall i després d’una actuació, Lara va ser cridada a pujar al més alt de
Les presentadores, demanaren seguidament la presència de la Fallera Major 2017 Elena Franco, qui es va acomiadar de tots els presents amb un discurs molt emotiu.
Després, Vicent, el President, li va imposar la banda amb la qual Elena va començar a formar part de la comissió adulta de la falla.

El moment aplegava, la gran obertura de cortines va desvelar un dels secrets millors guardats; el gran decorat que la comissió fallera havien estat mesos preparant. Tot amb l’objectiu de fer lluir a la fallera major infantil, Lara Climent i a tota la seua comissió.

L’alcalde de la localitat, Jordi Sanjaime, també va participar en aquest acte i va destacar el suport que any rere any dona el consistori municipal a la falla Sol i Tarongers.

Amics, familiars, Junta Local Fallera, falles convidades, ningú es va voler perdre l’acte de presentació de Lara Climent com a Fallera Major Infantil de la Falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes.

Deixa el teu comentari