Lemes contra la violència masclista

Per tercer any consecutiu la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia, a través del Consell d’Igualtat, llança el Concurs del lema pel Dia Internacional de l’Elimininació de la Violència contra la Dona 2017, en el que pot participar l’alumnat de 12 a 18 anys de la localitat, i on l’objectiu és conscienciar i sensibilitzar a la joventut d’aquest greu problema social.

Cada participant pot enviar un màxim de 3 lemes originals, escrits en valencià i que tinguen una extensió màxima de 50 caràcters (incloent espais en blanc, signes de puntuació i altres, en cas que hi hagen). I, per a participar, sols cal escriure, abans del 31 d’octubre, un comentari en la publiació del Facebook de l’Ajuntament de l’Alcúdia (facebook.com/lalcudiacom) on s’anuncia el concurs amb el lema amb què es vulga participar.

Així, el jurat, format per les persones que conformen el Consell d’Igualtat, farà pública la resolució el 7 de novembre i el lema que resulte guanyador serà el que s’utilitzarà, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia, en totes les activitats relacionades amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona de 2017.

La dotació dels premis serà d’un xec de 50€ per al lema guanyador i de 20€ per als dos finalistes, que podran fer-se efectius en qualsevol comerç adherit a l’Alcúdia Qualitat.

Deixa el teu comentari