Les patinadores d’Alginet aconsegueixen 4 pòdiums en el Campionat Provincial

Alba i PaulaEl cap de setmana del 25 i 26 d’abril es va dur a terme a la localitat de l’Alcúdia de Crespins el Campionat Provincial de Patinatge Artístic on van participar 16 clubs de diferents parts de la província com el d’Aldaia, Gandia, l’Eliana, Paiporta, Alberic, Llíria, Vinaròs o Tavernes.

La competició esportiva es va dur a terme al poble organitzador i es va realitzar en dos dies intensos on van competir patinadores de la categoria d’aleví, infantil, cadet, juvenil, benjamí i júnior sènior.

Aina i CeliaDel Club de Patinatge Artístic d’Alginet van anar a competir en la categoria benjamí Alba Salvador que va quedar segona i Paula Fuster que va quedar tercera. En la categoria aleví, Celia Aliaga va quedar tercera. En la categoria cadet van participar Paula Terres i Teresa Clavijo. La patinadora Aina Álvarez es va proclamar campiona en la categoria cadet del campionat provincial.

La seua entrenadora, Mari Luz Ruiz, felicitava les seues patinadores pel treball realitzat.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari