Les Penyes Barcelonistes de València i Marina Alta es donen cita a Almussafes

Més d’un centenar de representants d’una trentena de penyes federades celebren la seua assemblea trimestral en la localitat

La Peña Barcelonista d’Almussafes renova la presidència quan es complixen 11 anys de la seua fundació

Almussafes, a 3 d’octubre del 2016. La sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes va reunir, durant la vesprada de divendres passat 30 de setembre, a més d’un centenar de presidents i membres de les juntes directives de les penyes integrants de la Federació de Penyes Barcelonistes de les comarques de València i Marina Alta. L’alcalde, Toni González i el regidor d’Esports, Pau Bosch, van presidir junt amb el nou president de la Peña Barcelonista d’Almussafes, Fernando Guixot, l’assemblea trimestral que va dirigir el president de la Federació, Salvador Torres. L’acte també va servir per a despedir a qui des de la seua constitució en el 2005 i durant els 11 anys transcorreguts ha exercit la presidència de la penya local, José Folch.

penyes-barcelonistes1De les més de mig centenar de penyes barcelonistes existents en les comarques de València i Marina Alta, una trentena va acudir a la trobada trimestral, celebrada per primera vegada a Almussafes.

El primer edil, Toni González, va agrair el gest de la Federació i va ressaltar “la forta aposta per l’esport que mantenim des de l’Ajuntament d’Almussafes amb inversions en instal·lacions esportives, subvencions directes a clubs, entre els que es troba la Peña Barcelonista local, així com amb beques als nostres jóvens esportistes”.

El president de l’executiu va aprofitar també per a felicitar a qui ha sigut el president de la Peña Barcelonista d’Almussafes durant els últims 11 anys, José Folch, i li va desitjar Fernando Guixot molt d’èxit en el càrrec directiu que inicia al capdavant de l’entitat local.

Les autoritats van entregar un detall de benvinguda a les diferents penyes barcelonistes concentrades, abans d’iniciar l’assemblea trimestral, que es va clausurar amb un sopar de germandat en un dels restaurants del municipi.

Deixa el teu comentari