L’exposició sobre els ponts de ferro del Xúquer arriba a Alzira de la mà de la Diputació.

El Museu Municipal d’Alzira ha acollit la inauguració de l’exposició itinerant ‘Ponts de Ferro de la Ribera del Xúquer, 100 anys unint pobles’.
Una inauguració a la qual va assistir el president de la Diputació Jorge Rodríguez, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.
La mostra valora la importància dels ponts de ferro de la nostra comarca, unes infraestructures centenàries.

Aquests ponts, quadre dels quals estan integrats en la xarxa de Carreteres de la Diputació de València, són un dels béns patrimonials més importants que posseeix la institució.

En el cas del pont d’Alzira, és de titularitat municipal, però ha sigut integrat en una exposició que busca anar més enllà de la mera promoció del patrimoni provincial. Una mostra que vol donar a conéixer un conjunt patrimonial i històric que, cent anys després de la seua construcció, segueix constituint un emblema de l’enginyeria civil de principis del segle XX.

La d’Alzira és la sisena parada que realitza aquesta exposició que ja s’ha pogut veure a Albalat de la Ribera, Fortaleny, Algemesí, entre altres. En concret, el MUMA l’acollirà fins al 17 de juny.

Deixa el teu comentari