L’exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba al setembre a sis localitats

L’exposició itinerant de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) #noemtoqueselwhatsapp es podrà visitar durant el mes de setembre a Sumacàrcer, Chilches, Port de Sagunt, Genovés, Rocafort i Grau de Castelló.

La mostra consta de 20 panells, on s’estructuren les fotografies realitzades per jóvens i grups de jóvens de 14 a 30 anys que denuncien la violència i revindiquen el respecte i la llibertat.

El calendari s’inicia del 4 al 9 de setembre en La Societat de Sumacàrcer, situada en la plaça de l’Era, i del 5 al 13 de setembre es presenta en la biblioteca municipal de Chilches.

L’Associació Cultural Falla Els Vents de Port de Sagunt, en el carrer Vent de Gregal, 17 la mostrarà de l’11 al 17 de setembre, i l’auditori municipal de Genovés ho farà del 17 al 24 de setembre. Finalment, del 18 al 27 de setembre es puodrá visitar en la casa de cultura de Rocafort i del 25 al 30 de setembre en el Casal Jove del Grau de Castelló

Des del seu llançament, l’exposició ha recorregut més de 125 municipis i centres educatius de la Comunitat. A més, l’IVAJ posa a disposició d’ajuntaments, instituts i associacions una guia didàctica.

#Noemtoqueselwhatsapp, de la col·lecció ‘M’importa’ d’educació en valors, és un recurs que promou un desenrotllament pedagògic que part de situacions de control i maltractament, en les que la dona està vigilada o humiliada per a avançar en la detecció i denúncia.

En la web de l’IVAJ www.ivaj.gva.es s’actualitza un calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició al correu cultura_ivaj\@gva.es.

L’IVAJ prepara una nova convocatòria dels premis #No em tocs el whatsapp 2018 amb les categories de fotografia, vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques per a promoure una visió jove de la prevenció de la violència de gènere i reconéixer els projectes de diverses modalitats artístiques que tracten la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes

Deixa el teu comentari