L’Hospital d’Alzira i ‘Alzheimer Plataforma la Ribera’ convoquen el concurs de relat breu ‘Comptar per recordar’

Els relats podran presentar-se fins al 10 de setembre i els guanyadors es faran públics el 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer.

L’Hospital d’Alzira i “Alzheimer Plataforma la Ribera” han convocat el concurs de relat breu ‘Comptar per recordar’. Aquesta convocatòria és una de les accions previstes per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, celebrat el 21 de setembre.

Aquesta malaltia degenerativa ocupa el tercer lloc com a patologia sanitària, per darrere dels accidents cardiovasculars i el càncer. A més, s’estima que afecta a més de 3.500 persones a la comarca de la Ribera. Amb aquest concurs, es busca donar visibilitat i conscienciar a la població sobre una malaltia tan present a la societat.

Les bases per a participar en aquest concurs són que els relats han de ser inèdits i no superar les 400 paraules. Es podran presentar un màxim de dos per persona, de forma independent, i versaran sobre la malaltia i les seues repercussions sobre els pacients i els seus familiars i amics.

S’han establert un Primer i Segon Premi, dotats amb una tablet i un lot de llibres, respectivament. Els textos es podran enviar abans del 10 de setembre al correu electrònic comunicacion@hospital-ribera.com.

La decisió del Jurat del Concurs es donarà a conéixer el proper 21 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer. El jurat estarà format per representants de les 11 associacions i de la Direcció de l’Hospital de la Ribera.

Deixa el teu comentari