‘Un Llac de Concerts’ torna a la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències i el campus a València de Berklee presenten un nou concert amb el què arranca el cicle de ‘Un Llac de Concerts’ de tardor en el llac sud del Museu dels Ciències demà divendres 7 de setembre a les 19h. El concert se celebrarà sempre que les condicions meteorològiques ho permeten.

El concert marca l’inici del sèptim curs acadèmic del campus a València de Berklee, que enguany rep a 287 estudiants procedents de 47 països, de la mà del quartet de flamenc ‘Camaleón’, liderat pel professor de Berklee Sergio Martínez al ‘cajón’, qui estarà acompanyat per Agustín Carbonell ‘El Bola’ a la guitarra, Miguel Álvarez al baix elèctric, Tomás de los Cariños a la veu, i Manuela Morales com a ‘bailaora’ sobre l’escenari.

‘Un Llac de Concerts’ és el pla perfecte per a acabar la setmana amb la millor música en directe a l’aire lliure en un entorn privilegiat, dins del marc del programa de ‘Música en Obert’ oferit per la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee.

La programació del cicle, que s’estendrà fins mitjan d’octubre, inclou actuacions d’alumnes i professors de Berklee de més de 47 països, els que oferiran música en directe d’estils molt variats, des del jazz al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o llatí jazz.

El cicle de concerts més popular dels divendres tindrà lloc els 7, 14 i 28 de setembre, i els 5 i 12 d’octubre de la mà de la Ciutat de les Arts i les Ciències i de Berklee.

Deixa el teu comentari