L’obra de Joan Fuster, música per a sacsejar les orelles

L’Espai Joan Fuster acull la presentació de Joan Fuster recitable, el darrer títol d’Edicions 96 que presenta d’una manera gens convencional, com una rapsòdia musicada, l’obra de l’escriptor i assagista suecà

img_3254Sueca, 13/10/2016L’Espai Joan Fuster ha acollit fa uns dies la presentació del títol Joan Fuster recitable de l’editorial valenciana Edicions 96, un llibre-disc que pretén descobrir l’obra i el pensament de Fuster a aquell públic que no hi està encara familiaritzat. Amb uns arranjaments musicals moderns i actuals, amb un disseny més fresc i menys convencional i amb una selecció de textos no tan tradicional com podia esperar-se a priori, Joan Fuster recitable pretén encendre una espurna de curiositat en el lector més jove, o potser no tant, que encara no s’ha acostat a l’escriptor de Sueca.

La darrera novetat editorial d’Edicions 96, publicada dins la col·lecció Milanta, és un llibre que recull diversos textos -no només poemes, també aforismes i fragments de dietaris- seleccionats amb cura pel suecà Salvador Ortells Miralles, especialista en l’obra de Fuster. L’obra va acompanyada d’un CD en què s’han enregistrat les veus dels poetes Maria Josep Escrivà i Josep Vicent recitant els textos seleccionats amb l’acompanyament musical compost específicament per a l’ocasió pel també suecà Josep Marqués.

Tots ells, a més de l’editora Dolors Pedrós i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví, van estar presents a l’acte de presentació, en el que s’escoltaren quatre de les peces enregistrades al CD.

Deixa el teu comentari