L’Ocupació hotelera en València supera en 8 punts les estimacions inicials

L’Agència Valenciana de Turisme dóna a conéixer els resultats de les enquestes realitzades per l’Àrea de Competitivitat Turística.

Els establiments hotelers de la ciutat de València han registrat una ocupació real de més de 86% en el període del 16 al 19 de març. Així s’ha donat a conéixer des de l’Agència Valenciana de Turisme després d’estudiar els resultats de les enquestes realitzades per l’Àrea de Competitivitat Turística. Es tracta de resultats que superen en 8 punts les previsions estimades.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que, el turisme constituïx un element de dinamització econòmica per a la nostra societat i per al conjunt de la Comunitat.
Colomer també ha afegit que fidelitzar els productes turístics que s’ofereixen és el propòsit fonamental per a l’Agència Valenciana de Turisme.

Cal recordar que també s’ha reforçat la promoció de les Falles 2018 a través de diferents vies. Així, des del 26 de febrer fins al dilluns, 19 de març, s’ha desenvolupat una intensa campana de màrqueting online de la festa.

Els hashtags oficials foren #falles18 i #mediterráneoenvivo.

Deixa el teu comentari