L’UD Alzira perd per 0-2 davant l’ATL Saguntino

El partit s’ha disputat a l’Estadi Luis Suñer Picó.

La UD Alzira s’ha enfrontat aquest cap de setmana l’ATL Saguntino deixant un resultat de 0-2.

L’equip alzireny va oferir una bona imatge però no va tindre encerts en el partit. En canvi els de Sagunt saberen aprofitar dos de les tres clares oportunitats davant la porteria.

L’equip de Dani Ponz va encetar fort l’encontre amb un primer gol que va aplegar al minut 4 de la mà de Ximo Forner.

En el minut 35 Ubach va fer un xut des de la frontal d l’àrea, el baló va botar davant de Dolz i aquest va veure com el baló li sobrepassava.

Els de la UD Alzira van intentar marcar però l’esfèric no va entrar en porteria.

Així, l’Atlètic Saguntí puja a la quarta posició a només dos punts dels nous colliters, Olímpic i Jove Espanyol i l’Alzira baixa a la 14 posició, amb 9 unitats, a tres del descens.

El dimecres, l’Alzira visitarà al Vilamarxant i el Saguntí rebrà a l’Oriola.