Maria del Mar Bonet actuarà en les Festes Majors de Cullera

Un tribut a AC/DC un musical de Queen i Chayo Mohedano, entre les noves confirmacions

CULLERA. 28-02-18. La guardonada cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet actuarà el 6 d’abril en la Casa de la Cultura amb un concert per a celebrar els seus 50 anys de trajectòria en el món de la cançó. Ho farà acompanyada pel seu habitual quartet de músics i repassarà les cançons que han marcat la seua carrera, gran part de les quals ja formen part de l’imaginari col•lectiu.

És una de les noves confirmacions que ha donat a conéixer hui la regidoria de Festes, dirigida per Pere Manuel. L’Ajuntament de Cullera seguix sumant nous espectacles de primer nivell per a les seues Festes Majors.

A més de la mallorquina, el grup Thunderstruck serà l’encarregat de realitzar el tribut al famós grup de rock AC/DC. El 8 d’abril la banda oferirà un espectacle contundent interpretant les cançons originals explotant la seua capacitat per a fer vibrar als amants del gènere.

El 10 d’abril serà el torn del musical ‘We Love Queen’, un espectacle a càrrec d’Yllana Barabu-Extresound. Prenent com a base el teatre, el xou ret homenatge a les cançons del grup anglés sense perdre ni un detall de l’essència de les cançons originals. El musical part amb el summe sacerdot de l’Església d’Adoradors de Queen qui demanarà als assistents que participen en una cerimònia d’exaltació a la vida i obra del grup.

Pere Manuel assegura que l’ajuntament seguix treballant per a aconseguir un excel•lent programa per a les Festes Majors de 2018 i hi haurà noves confirmacions en dates pròximes.

Venda d’entrades

A partir del divendres 2 de març eixiran a la venda les entrades per a Taxi, un teatre amb més de 30 anys de recorregut interpretat per Josema Yuste, i per al Cullera Festival Marítim 2018, que compta amb Txarango com a cap de cartell. També es podran aconseguir els tiquets per als concerts de Maria del Mar Bonet i Rosario Mohedano. Les entrades es podran adquirir en la Casa de la Cultura en horari de matí i vesprada.

Deixa el teu comentari